Afscheid genomen van medewerkers.

Afscheid genomen van Dennis. Na 10 jaar werken heeft Dennis een baan in Zwolle als architect. We hebben voor de laatste keer koffie gedronken en oude verhalen opgehaald. Hij kijkt met veel plezier terug op de tijd bij Camping Heino. Heeft veel kennis opgedaan. Heeft ondanks het werk er een vrij gevoel bij gehad. Er kon veel en er was altijd werk. Ook hebben we afscheid genomen van Lisa na 9 jaar, Tessa na 8, Puck na 4 en Fiona na 3 gestopt met werken bij Camping Heino in het restaurant in de bediening. Ze kijken terug op een leuke tijd. Waarbij iedere dag anders was met werk. Achter de bar voor een feest met artiest, dan bediening van eten, griezel buffet en ga zo maar door. Nooit het zelfde. Allen hebben inmiddels een baan waarvoor ze gestudeerd hebben. We zullen ze gaan missen.

Met de herfst vakantie met de kids een paar dagen er tussen uit. Heerlijk met het hele gezin. Rotterdam aangedaan. In de Euromast, spido boot geweest. Een hele andere wereld op het water. Met elkaar veel lol gehad.

Wij zijn bezig met volgend jaar. Informatie boekje van de camping herzien, kerstkaart uitzoeken. Allemaal zaken die moeten gebeuren. Volgende week gaan ze de start maken met het toiletgebouw de Spar. Nieuwe meng kranen en een nieuw pen systeem.

Arie slangenwal is de parasol voeten op het terras aan het instraten. De roosters op het terras zijn een stuk kleiner geworden zodat er meer zit ruimte ontstaat.

Freek is nog steeds aan het grasmaaien. Zelfs heeft hij de Hazelaar en Wilg al gemaaid. Dat gaat wel door nu met het mooie weer. Zo blijft er voor ons altijd wat te doen. Ik ga De Remise klaar maken voor het 50 jarig bestaan van de Handbal. Die vieren zaterdag avond in De Remise hun jubileum feest.

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds