Kindvriendelijke camping met veel activiteiten

Een lach op het gezicht van je kind, dat is toch waar je het voor doet! Als zij genieten van de vakantie dan is het voor de ouders of opa en oma ook al snel goed. Ons recreatieteam draagt hier graag hun steentje aan bij. Dat doen ze dan ook super goed. Iedere dag organiseren ze met veel enthousiasme wisselende activiteiten. In de ochtend starten ze met knutselen. ’s Middags begint het programma om 14:00 uur weer met sport en spel activiteiten. Om 16:00 uur is er voor de jongere kinderen nog een leuke kleine activiteit. Het is 18:30 en hoor jij de bel al klingelen, de toeter gaan en de muziek van Herby? Ja hoor, Herby de trein komt er alweer aan. De kinderen kunnen niet wachten om in te stappen en mee te rijden over de camping. Herby zet alle kinderen af bij de centrale speeltuin zodat ze direct naar het theater kunnen rennen. Wat zouden Wapper en Hummel beleefd hebben vandaag? Is er daarna nog energie over? Dan is er nog een leuke avondactiviteit.

Tobbedansen op Camping Heino

Wat een geweldige activiteit was dit! Zwemkleding aan en gaan. Door het mooie weer hadden we ervoor gekozen om een groot luchtkussen te huren met een waterbad. Dit leek ons ideaal voor de afkoeling maar ook spectaculair. De kids klommen het luchtkussen op en eenmaal boven gleden ze zo naar beneden van de glijbaan af een bad in. Heerlijk verkoelend water. Eerst een paar keer gaan natuurlijk en vervolgens was daar de race. In het bad hing namelijk een bel. Wie het snelst de bel zou luiden was de winnaar. De kinderen vonden het geweldig!

Camping Heino - recreatie voor kinderen - kamperen in Overijssel

Broodjes bakken op het strand en handboogschieten

Maandag avond om 20:00 was het nog heerlijk aangenaam weer. Ideaal weer om broodjes te bakken bij de kleine recreatieplas aan de overkant. De brandbakken stonden al te branden toen de kids aankwamen. Even deeg ophalen bij de meiden van het recreatieteam en bakken maar! Zo vers hebben ze nog geen brood gegeten deze vakantie! Terwijl de kinderen broodjes aan het bakken waren konden de ouders handboogschieten. Eerst even een paar rondjes oefenen en toen echt voor de punten schieten. Na het schieten voor punten werd het prijzen schieten. Het hele bord hing vol met ballonnen. In de helft van de ballonnen zat een leuk prijsje. Het was een geslaagde avond!

 

Kindvriendelijke camping in Overijssel

Shirt versieren tijdens de activiteiten

Tijdens het knutselen konden alle kinderen een wit t-shirt kopen om te versieren! Met verf en stiften werden de mooiste shirts gecreëerd. Echte designers hier op Camping Heino. Twee dagen lang waren de kinderen druk in de weer om een mooi shirt te maken. Vele dagen hebben ze hier nog trots mee rond gelopen. In de Herby, naar het theater en noem maar op. We zagen super veel kinderen trots rondlopen met het mooie shirt. En terecht!

knutselen bij Camping Heino

Naast de bovenstaande activiteiten is er nog véél meer gedaan! Bent u benieuwd? Bekijk dan onze recreatieprogramma’s. Wilt u samen met de kinderen mee doen met alle leuke activiteiten? Boek dan een plaatsje op onze kindvriendelijke familiecamping in Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds