Vrije tijd. Wat gaan we ermee doen en hoe besteden we het? Samen met andere mensen een activiteit ondernemen zorgt voor leuke momenten. In jouw vrije tijd kun je ook ervoor kiezen om lekker op vakantie te gaan. Dat hoeft niet altijd ver weg te zijn. Dicht bij huis zijn er genoeg vakantiemogelijkheden. Kom bijvoorbeeld een weekje kamperen of in een accommodatie verblijven op Camping Heino. De vele faciliteiten en animatie zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Maar heb je toch een momentje van vrije tijd? Lees dan in dit blog vijf leuke activiteiten om te doen!

1. Leer rare feitjes

Misschien een iets wat bijzondere activiteit, maar dat maak het zeker niet minder leuk: rare feitjes leren! Zoek allemaal een paar rare feitjes en schrijf ze op. Draai om beurten een kaartje om en lees een feitje op. Zo leer je veel grappige, leerzame en leuke feitjes en kun je nog lachten ook. Het zal je verbazen! In heel Nederland en dus ook op de camping hebben we vaak last van muggen. Verschrikkelijk dat gezoem en de jeuk aan een muggenbult. Maar wist je dat: IJsland en de Faeröer Eilanden de enige twee landen zijn waar geen muggen voorkomen.

2. Outdoor lasergamen

Spanning en sensatie. De adrenaline giert door je lijf. Ben jij klaar voor het lasergamen in het bos? Op Camping Heino wordt het georganiseerd. Stel je verdekt op maar neem ook soms risico om de tegenpartij uit te schakelen. De natuurlijke omgeving maakt het lasergamen extra spannend. Bekijk het animatieprogramma om te zien wanneer we gaan lasergamen!

Camping Heino - blog - lasergamen

3. Watergevecht!!!

Natuurlijk hopen we dat het deze zomer net zo mooi weer wordt als vorig jaar. En maak dan maar tijd voor waterspellen! Er zijn er onwijs veel die je op Camping Heino kunt doen. Eén van de misschien wel meest bekende spellen is flessenvoetbal. Dit kun je op het veld spelen zodat iedereen mee kan doen. Maar er zijn veel meer waterspellen te bedenken. Bijvoorbeeld spons gooien of een luchtbedden race op de kleine recreatieplas. Natuurlijk blijft een watergevecht het leukst! Als je dan toch doorweekt bent kun je daarna direct een duik nemen in het overdekte zwembad van Camping Heino.

4. Potluck diner

Een potluck diner, heb je daar ooit van gehoord? Het is leuk voor jong en oud en de ideale manier om met een grote groep te eten. Het loopt ook nog eens niet hoog op in de kosten! Bij een potluck diner vraag je iedereen om iets te eten mee te brengen. Zo hoef jij je niet de hele dag uit te sloven in de keuken en kan iedereen zijn eigen specialiteit bereiden. Hierdoor eet je heerlijk van verschillende gerechten op de tafel. Super gezellig en ook nog eens goed voor de smaakpapillen!

5. Yeah, pyjama party!

Heb je leuke vrienden/vriendinnen op de camping of kun je heel hard lachen met de buurtjes. Nodig elkaar uit voor een pyjama party. Trek je mooiste pyjama aan en ga gezellig samen in de tent een film kijken. Iedereen neemt iets te eten of te drinken mee zodat de kids de avond wel doorkomen. Laat die party maar beginnen!

 

Dit zijn slechts enkele activiteiten die je op de camping kunt doen. Ben je benieuwd naar meer leuke activiteiten. Lees dan het artikel met 125 leuke dingen om te doen!

Wil je meer weten over de camping? Camping Heino folder 2019 voor meer informatie. U kunt ons ook altijd bellen op 0572-391564 of mailen naar info@campingheino.nl.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds