5 voordelen van een vakantie in eigen land - Camping Heino
t/m

5 voordelen van een vakantie in eigen land

Op ontdekkingstocht in ons kikkerlandje

In de coronatijd hebben veel mensen ervoor gekozen om op vakantie te gaan in eigen land. En niet zonder succes. Het weer in Nederland is misschien niet altijd zo stabiel als in het buitenland. Maar dat wil niet zeggen dat het hier niet fantastisch is. Op ontdekkingstocht in eigen land is fantastisch. En vaak van alle gemakken voorzien. In deze blog 5 redenen waarom een vakantie in eigen land nog niet zo slecht is.

Nederland is prachtig

Niet dagenlang in de auto

 

Voordeel 1

Nederland is prachtig. Geweldige natuur, prachtige fietsomgeving. Er zijn nog zoveel plekken om te ontdekken. In  Salland hebben we prachtige natuurgebieden, maar ook verrassende steden. Wat dacht je van de prachtige kastelen en landgoederen hier in de omgeving. En voor de kids is er genoeg te beleven. In Zwolle waan je je in de prehistorie tussen de dino’s. Of beleef avonturen in een van de andere pretparken.

Voordeel 2

Je zit niet urenlang in de auto met jengelende kinderen op de achterbank. Toch een paar uur in de auto? Lees dan ook onze blog: 5 tips voor een lange autorit. Je hoeft niet bij te komen van een lange reis. Maar kan gelijk in de relax stand en genieten. Nou ja, nadat je de caravan hebt opgezet. Tenzij … je een heerlijke accommodatie boekt. Dan kun je gelijk aan met je benen omhoog.

Hagelslag, drop en frikandel

Maak je makkelijk verstaanbaar

 

Voordeel 3

Je kunt je vertrouwde artikelen gewoon in de winkel halen. Wat dacht je van Hagelslag, pindakaas en drop. In de snackbar begrijpen we wat je bedoelt met een frikandel.

Voordeel 4

Je spreekt je eigen vertrouwde taal. Je hoeft je niet in alle bochten te wringen om je verstaanbaar te maken. Je kunt gerust de kinderen op pad sturen naar de snackbar of voor een boodschap naar de receptie.

Op vakantie met de hond

Inclusief bonus voordeel

 

Voordeel 5

De hond kan ook mee op vakantie. Zo’n lange reis naar warme oorden is misschien niet zo’n goed idee met je trouwe viervoeter. In Nederland kan je hond makkelijk mee. In de Sallandse omgeving kun je heerlijk wandelen met de hond. Buiten de camping hebben we zelfs een uitlaatstrook van 1,5 kilometer.

Bonus

Een bonus voordeel van een vakantie in Nederland (we lijken de bekende supermarkt wel): het weer in Nederland wordt steeds beter. Heerlijke zwoele zomeravonden en overdag tropische temperaturen. Gelukkig kun je op de camping heerlijk afkoelen in de kleine recreatieplas of in het overdekte zwembad. En de kids spelen veilig in de overkapte speeltuin.

Vakantie in Nederland

Reserveer nu je plekje voor 2022

Hebben we je overtuigd van een de voordelen van een vakantie in Nederland? En zie het helemaal zitten om het mooie Salland te ontdekken? Neem dan een kijkje naar de mogelijkheden voor jullie bij ons op de camping. Reserveer alvast je plekje voor de zomer van 2022.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds