Speeltoestel Rotan - Camping Heino
t/m

Wat gebeurt er nu op Camping Heino

We zitten niet stil

Tijdens de sluiting van de camping zitten we natuurlijk niet stil. We doen er alles aan om de camping weer gereed te maken voor het nieuwe kampeerseizoen. Alle werkzaamheden die we tijdens de opening van de camping niet kunnen doen, worden in deze periode aangepakt.

We willen jullie graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkeling. Daarom krijg je iedere maand een update van de werkzaamheden op de camping.

We houden rekening met de wensen die we gedurende het seizoen van de gasten krijgen. Of opmerkingen die in reviews naar voren komen. Camping Heino is een camping voor iedereen. We willen daarom zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze gasten.

We zijn ons er van bewust dat we niet iedereen tegemoet kunnen komen. Maar we zijn altijd blij met de feedback die we krijgen.

Ik neem je mee in de werkzaamheden die we tot nu toe gedaan hebben.

Aanpassing speeltoestel bij Rotan

Veiligheid staat voorop

Op de Rotan hebben we rubberen tegels gelegd onder het speeltoestel. Veiligheid staat altijd voorop. Tijdens het seizoen bleek dat het zand wat eronder lag voor overlast zorgde in het toiletgebouw. Het zand verplaatste zich van het speeltoestel in een razend tempo naar het toiletgebouw.

En waarschijnlijk liepen de kinderen het zand ook zo de caravan in. Meerdere klachten en opmerkingen kwam bij ons binnen. Toen wisten we dat er iets moest gebeuren. Het zand was al een tijdelijke oplossing, maar voor iedereen die gebruik maakt van het toiletgebouw bij de Rotan kan weer opgelucht adem halen.

De rubberen tegels zorgen ervoor dat het toiletgebouw schoon blijft. En de kinderen kunnen er veilig spelen.

Beuk wordt grondig aangepakt

Geen moddervoeten meer

Het pad achter de beuk is aangepakt. De strook waar de auto’s staan is verbreed en verhard. Hierdoor ontstaat er geen overlast met modder als het weer wat minder is. We hopen dat we dit komend seizoen niet hoeven uit te testen ;-). Het is heel vervelend als je tot je enkels toe in de modder staat. Maar dat is verleden tijd. Alle ruimte om uit te stappen en geen last van moddervoeten.

Een deel van de beuk is afgegraven. De gasten hadden last van natte voeten als het heel erg geregend had. Door een deel af te graven en er nieuwe drainage te plaatsen is dit verleden tijd.

De laarzen kunnen weer in de kast.

Renovatie van twee chalets

Badkamers vernieuwd

In een aantal chalets hebben we een kleine renovatie doorgevoerd.

In twee chalets lekte het reservoir bij het toilet. Daar werden wij en onze gasten niet blij van.

Er is een nieuwe vloer ingekomen. En de hangende toiletten zijn vervangen. Weer lekker nieuw.
Kunnen onze gasten weer van een fijne frisse badkamer gebruik maken.

Wateroverlast op de Larix

Geen natte voeten meer

Als je van de Larix en de Vlier naar het toiletgebouw loopt, hoef je niet langer bang te zijn voor natte voeten.

Door het vele water dat er afgelopen seizoen is gevallen was er wateroverlast op het pad voor de Larix. Het pad is inmiddels verhoogd waardoor het water niet meer de kans krijgt om te blijven liggen.

Je kunt weer met een gerust hart op je slippers naar het toiletgebouw lopen.

Riolering op Kastanje

Vervelende luchtjes voorkomen

Op de Kastanje was een deel van de riolering wat verzakt. Dat kan op den duur voor narigheid en vervelende luchtjes zorgen. Daar zit niemand op te wachten. Er waren af en toe al wat incidentjes, dus gelijk aanpakken voordat het erger wordt.

Het verzakte deel is vervangen. Alles is weer netjes dicht gemaakt. Als de camping straks weer open is, zie je er niets meer van.

Vervanging net speeltoestel beachveld

Weer zo goed als nieuw

Op het beachveld plaatsten we afgelopen seizoen een speeltoestel.

Zo kunnen de kids daar ook op het veld lekker spelen. En de ouders kunnen een oogje in het zeil houden. Het speeltoestel was al op een andere locatie gebruikt.

We hebben het nu voorzien van een nieuw net. Lijkt weer zo goed als nieuw. En nog belangrijker: er kan nog steeds veilig gespeeld worden.

Het is belangrijk om de speeltoestellen veilig te houden. Daarom kijken we altijd kritisch naar de staat van het toestel. We vervangen waar nodig onderdelen. Zoals in dit geval het net.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds