Deventer kade OVerijssel Camping Heino
t/m

Bezienswaardigheden in Overijssel

Overijssel heeft een rijke cultuur. Zo zijn er in Salland een aantal kastelen; ook wel havezate genoemd. De laatste jaren zijn vele kastelen opgeknapt en toegankelijk voor publiek geworden. Heel bijzonder zijn ook de ambachtelijke markten waar nog balkenbrij gemaakt wordt en aan kantklossen gedaan word. De mensen dragen zelfs nog klederdracht. Dit maakt de bezienswaardigheden in Overijssel toch uniek.

De Hanzesteden

Het Dickens festijn in Deventer is natuurlijk heel bekend als bezienswaardigheid in Overijssel. Net zoals de boekenmarkt die er jaarlijks wordt gehouden. U herkent de stad niet meer terug nadat het omgetoverd is. Tijdens het Dickens festijn is alles in de stijl van de 19e eeuw en tijdens de boekenmarkt staat de hele kade van IJssel vol met kraampjes. Het wordt er ieder jaar drukker en drukker. Bovendien is er in Zwolle ook van alles te beleven, zoals museum de Fundatie of pak een bootje en vaar door de stadsgracht van Zwolle. Camping Heino is een ideale uitvalsbasis om de Hanzesteden te bezoeken.

Geen moment van verveling

Het hele jaar door zijn er talloze bezienswaardigheden in de omgeving om te bezoeken. Ieder seizoen heeft weer haar eigen charme. Bovendien zijn er in de maanden juni tot en met september vele evenementen. Veel senioren komen naar camping Heino om te fietsen langs de bezienswaardigheden in Overijssel of door de mooie natuur. Zo zijn er vele fietstochten die georganiseerd worden. Zelf kunt u ook prima een route fietsen via de fietsknooppunten of door bij de receptie routes op te halen. Ieder dorp heeft wel een weekend waarin vele festiviteiten plaats vinden. Veel oud Hollandse spelen tijdens de kermis zoals: Korenfestival, markten, straattheater en streekproducten die gepresenteerd worden. Er zijn veel bezienswaardigheden in Overijssel.

Ook nieuwsgierig naar Overijssel? Boek dan een vakantie bij Camping Heino en ontdek al het moois in de omgeving. U kunt altijd boeken via de website of mailen naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds