Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Bezienswaardigheden in Overijssel Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Bezienswaardigheden in Overijssel

Bezienswaardigheden in Overijssel

Bezienswaardigheden in Overijssel!

Ook deze provincie is zich er bewust van dat je het toerisme moet stimuleren. Door het aanbieden van bezienswaardigheden in Overijssel kom je op de kaart te staan. Met alle goede gevolgen die daar mee samen hangen. Aan welke bezienswaardigheden moet je dan denken.

Overijssel heeft een rijke cultuur. Zo zijn er in Salland een aantal kastelen ook wel havezate genoemd. De laatste jaren zijn de meerdere kastelen opgeknapt en toegankelijk voor publiek geworden. Dit zijn mooie bezienswaardigheden. Er zijn ambachtelijke markten waar nog balkenbrij gemaakt wordt en aan kantklossen gedaan word. De mensen dragen klederdracht. Dit maakt de bezienswaardigheden in Overijssel toch uniek. Het Dickensfestival in Deventer is natuurlijk heel bekend als bezienswaardigheid in Overijssel. De binnenstad en de spelers zien er uit zoals in de 19de eeuw. Het wordt er ieder jaar drukker en drukker. Je moet dus wel heel erg op tijd zijn in de stad.

In de maanden juni tot en met september hoeft u zich niet te vervelen!

De bezienswaardigheden in Overijssel vinden veel plaats in de maanden juni tot en met september. Veel senioren komen naar camping Heino om te fietsen en de bezienswaardigheden in Overijssel mee te maken. Zo zijn er vele fietstochten die georganiseerd worden. Zelf kunt u ook prima een route fietsen via de fietsknooppunten. Ieder dorp heeft wel een weekend waarin vele festiviteiten plaats vinden. Veel oud Hollandse spelen tijdens de kermis zoals: Korenfestival, markten, straattheater, streekproducten die gepresenteerd worden. Er zijn veel bezienswaardigheden in Overijssel.

Het verblijf op Camping Heino

Veel kampeerders met hun caravan komen naar camping Heino in de maand juni of september. De eigenaren maken een maand programma waarin veel bezienswaardigheden in Overijssel bezocht worden. Gasten kunnen hier met mee. Dit schept een band en een sociaal gevoel, waar mensen blij van worden.

Ook nieuwsgierig naar Overijssel. Boek dan een vakantie bij Camping Heino. info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl