Cultuur in Overijssel - Zwolle - bevreidingsfestival
t/m

Bevrijdings festival Zwolle

Bevrijdingsfestival Zwolle, een super evenement!

Ieder jaar word er het bevrijdingsfestival Zwolle georganiseerd. Het is ooit ontstaan toen 5 mei gevierd ging worden. 5 mei Bevrijdingsdag moest een feest zijn. Het bevrijdingsfestival is ieder jaar groter geworden. Uit heel Nederland kwamen er mensen naar het bevrijdingsfestival. Er kwamen grote artiesten, die met helikopter landen. Heel stoer natuurlijk.

Bevrijdingsfestival Zwolle is inmiddels door het hele land bekend

Er zijn door het hele land inmiddels bevrijdingsfestival Zwolle georganiseerd. Alle grote steden doen er aan mee. De mensen die naar het bevrijdingsfestival Zwolle komen mogen er gratis in. Wel is er een stop na zoveel duizenden bezoekers.

De festivalgangers in goede banen lijden naar het bevrijdingsfestival Zwolle

Op het trein station kunnen ze de massa mensen nauwelijks aan. Treinen vol komen naar het bevrijdingsfestival. De mensen die hier komen zijn in de leeftijd van 15 tot 30 jaar. De laatste jaren is het eens in de 5 jaar een vrije dag. De andere jaren is het een werkdag. Maar de jeugd heeft wel vrij van school. Die maken massaal gebruik van het bevrijdingsfestival Zwolle.

Gasten die op Camping Heino verblijven kunnen op de fiets naar het bevrijdingsfestival Zwolle. Het is dan meivakantie en dan verblijven er vele gasten op Camping Heino. Hier besteden ze met het recreatie programma ook aandacht aan.

Zo maakt het animatie team spelletjes gebaseerd op 5 mei. In het restaurant de Remise kunt u lekker uit eten op 5 mei. Er is bijv. een lampionnen optocht over de camping. De kinderen die op de camping kamperen maken ’s morgens met knutselen hun eigen lampion. Met de avond gaan ze met z’n allen hiermee over de camping. Voorop het treintje Herby.

Voor overnachting kom naar Camping Heino. e-mail: info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds