Kamperen in Overijssel met kinderen
t/m

Best camping Overijssel

De ANWB en ADAC campinggids zijn de bekendste meet instituten voor de beschrijving en kwalificeren van campings. Dit jaar hebben ze dat voor het eerst gedaan met de stempel best camping Overijssel. Campings kunnen maximaal vijf sterren scoren om de titel best camping te halen. Nu wordt ieder jaar een inspectie uitgevoerd door één inspecteur. Voorheen kwamen ze met twee personen eens in de drie jaar.

In Nederland is de hoogste score van 37 campings die best camping Overijssel zijn geworden. Voorheen had de ANWB een cijfer systeem. Maar de ANWB is nu samen met de Duitse organisatie ADAC. Zo wordt er één Europese standaard ingevoerd. Er zijn nu sterren te halen van 1 tot 5 en ook halve sterren. Er maken 10.000 campings deel van uit. Ze zitten gezamenlijk in één database en worden gezamenlijk gepubliceerd in de camping gids. Dit geeft veel duidelijkheid voor de campinggast en de camping zelf. Beide organisaties voeren gezamenlijk de inspectie uit. Zo ontstaat best camping Overijssel. Het hangt wel af van u eigen wensen. Wat vindt u zelf belangrijk. Waar hecht u de meeste waarde aan.

De campings worden beoordeeld in de categorie sanitair, shop en horeca, terrein, zwemmen en recreatie. Er wordt gelet op de kwantiteit als de kwaliteit van de best camping Overijssel. Het is natuurlijk fantastisch dat Nederland zoveel best camping telt. Daarnaast zijn ook veel campings bezegeld met vier en halve ster. Camping Heino heeft het predicaat vier en halve ster gekregen. Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Dat houdt in dat bij Camping Heino de faciliteiten heel goed zijn. Het is er heerlijk vakantie vieren. Zowel met het gezin met kinderen tot 12 jaar en vijftig plus gasten. Daarbij de gastvriendelijkheid van de eigenaren en de medewerkers zorgen dat u uitgerust en voldaan huiswaarts terug keert naar huis.

Boek nu bij Camping Heino mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds