Boeken
t/m
  • € 6,00 korting per kaartje
  • Heel weekend genieten
  • Laat uitchecken mogelijk

Avonturenpark Hellendoorn arrangement

Optimaal genieten van het Avonturenpark Hellendoorn arrangement

Zijn uw kinderen ook zo’n fan van pretparken? Gaan ze het liefst de hele dag in de waterbootjes of de achtbaan? Combineer dan een weekendje weg bij Camping Heino met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Op slechts 20 minuten rijden vanaf de camping ligt het pretpark. Zo geniet u optimaal van uw tijd op de camping en in het pretpark. In de maanden april, mei, juli, augustus en september is het mogelijk om bij ons het Avonturenpark Hellendoorn arrangement te boeken (met uitzondering van het Hemelvaart- en Pinksterweekend). Naast het kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren en los een kaartje aan te schaffen.

Download de brochure

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement is gericht op een weekend kamperen inclusief tickets voor avonturenpark Hellendoorn.

Wat zit er bij dit arrangement in:

  • Een kampeerplaats
  • Inclusief 4 personen
  • 4 tickets Avonturenpark Hellendoorn, op een dag naar keuze!
  • Gebruik van alle faciliteiten op de camping
  • Deelnemen aan animatie als dit er is
  • Geldig in april, mei, juli, augustus en september

De kosten voor het arrangement bedragen € 125,00. De kosten voor een extra persoon zijn € 29,50 voor het kamperen en een ticket voor Avonturenpark Hellendoorn.

Accommodatie huren in Overijssel bij Avonturenpark Hellendoorn

Als u geen eigen kampeermiddel heeft kunt u er ook voor kiezen om een accommodatie te huren bij Camping Heino. U betaald dan gewoon de weekendprijs van een accommodatie. Bij de receptie kunnen wij goedkope tickets voor u regelen. Wanneer u met 4 personen komt bespaard u al € 24,00 op tickets.

Bij Avonturenpark Hellendoorn valt onwijs veel te beleven

Jong en oud kijkt zijn ogen uit in het pretpark. ‘Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Het is een echt familiepark.’ Voor de allerjongste gasten is er ‘Dreumesland’ met allemaal attracties voor kinderen tot 120 cm. Er is een grote stuntshow genaamd ‘De Drakenridders’. Verder gaat u mega snel in de achtbanen, van de wildwaterbaan, het schommelschip of de zweefmolen. Daarna kunt u even tot rust komen in de bootjes, tijdens het lasergamen of in het treintje. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van het waterpark met de vele glijbanen. Kom eens langs om de sfeer te proeven! Bekijk hier alvast Avonturenpark Hellendoorn.

Het Avonturenpark Hellendoorn arrangement boeken

Boek dit arrangement door ons te mailen of bellen. Wij helpen u graag verder om het arrangement voor u te boeken.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen