Kamperen in april in Heino
t/m

Kamperen in april

Kamperen in april

Kamperen in de maand april wordt over het algemeen niet heel erg veel gedaan. Als mensen gaan kamperen trekken ze die periode toch vaker naar het buitenland. Maar waarom? Ook Nederland heeft in april veel te bieden. Lekker wandelen in het bos onder het genot van de ochtendzon een frisse neus halen. U kunt tijdens uw kampeervakantie in April heerlijk buiten zijn. Wist u namelijk dat april de maand is waarin het minste regen valt? Bovendien is er nog een leuk verrassend feitje over de maand april. Augustus is namelijk een heerlijk zonnige vakantieperiode waar u gemiddeld 5,7 uur zon op een dag heeft. Hoe fijn is het dan dat u in april ook al gemiddeld 5 zonuren op een dag treft. Dat maakt kamperen in april aantrekkelijk.

Pasen

Pasen is een vakantie die in 2019 volledig in april valt. Van 19 tot en met 22 april is het Pasen en is Camping Heino geopend. Dit is een populaire periode om te kamperen. Het merendeel van Nederland is namelijk vrij deze dagen. Dat maakt het een ideale gelegenheid om er met het hele gezin op uit te gaan. Pak de koffers in, caravan achter de auto of huur een comfortabele accommodatie en kom vakantie vieren op Camping Heino. Tijdens de vakantieperiode Pasen worden er vele activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn erg uiteenlopen zoals een Paasbrunch, paaseieren zoeken en het paasvuur in Heino bezoeken. Het recreatieteam staat vier dagen voor u klaar om leuke spelletjes te doen met de kinderen, te knutselen en theater te spelen.

Ruimte voor rust tijdens april

Ontsnappen aan de drukte van de stad. Midden in de natuur. Een concert van fluitende vogels. Dat is het ruimte voor rust arrangement in April. De omgeving en Camping Heino biedt u rust, ruimte en natuur. Heerlijk eropuit om de omgeving te verkennen op de fiets of wandelend. Maar ook op de camping wisselen rust en drukte elkaar af. Door de weeks is het heerlijk rustig en in de weekenden is het gezellig druk en geniet u van de roering.

Oneindig veel speelplezier

In april is het nog niet warm genoeg op buiten in de kleine recreatieplas te zwemmen. Gelukkig is er een overdekt zwembad op Camping Heino dus kunt u tijdens uw vakantie in april zeker zwemmen. Terwijl de kinderen van de glijbaan roetsjen trekt u fanatiek baantjes in het grote bad. Ook is er een overdekte speeltuin, dus mocht het toch een keer regenen, kunnen de kinderen alsnog spelen. Als afsluiter van de dag kunt u tijdens Pasen aanschuiven in een heerlijk warm restaurant ‘De Remise‘.

 

Download de brochure

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds