t/m

Animatie

Met een fantastisch animatie programma wordt de vakantie nog leuker! Samen met het animatieteam kunnen uw kinderen/kleinkinderen leuke activiteiten doen tijdens de vakantie. Het Recreatie team zorgt voor leven in de brouwerij en vermaak voor de kinderen. Van knutselen, sport & spel en dagelijks een spetterend theater.

Het animatie programma

Het Recreatie team organiseert vele leuke activiteiten zoals disco zwemmen, bosspelen, waterspelen, beachvolleybal, spooktocht en ga zo maar door. Zes dagen in de week worden er de gehele dag activiteiten gedaan. In de ochtend staat het enthousiaste animatieteam voor alle kids klaar om samen te dansen en daarna de leukste knutselwerken te maken! In de middag wordt er eerst sport en spel activiteiten gedaan. Om 4 uur kun je swingen en springen met de recreatie. De dag wordt spetterend afgesloten met een theater show. Maar voor het theater word je natuurlijk opgehaald door Herby, de dromentrein.

Herby de dromentrein neemt je mee!

Herby de dromentrein neemt u en uw kinderen/kleinkinderen in de schoolvakanties mee. Ook kunt u in de weekenden, buiten de schoolvakanties (april, mei, juni en september) met uw kinderen meerijden met ‘Herby de dromentrein’

Er is van alles te doen voor peuter en kleuters

Voor de allerkleinsten is er een speciale kinderruimte ingericht: Hier kunnen de allerkleinsten ( 0-4 jaar) Ook is er genoeg speelgoed aanwezig, zodat ze samen met de andere kinderen lekker kunnen spelen. Ook bij het zwemmen is er gedacht aan de kleintjes, er is een speciaal peuterbad voor de kinderen binnen en buiten. De kleintjes worden zeker niet vergeten bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds