Boeken
t/m
  • Kinderanimatie in schoolvakanties
  • Seniorenanimatie in juni en september
  • Treintje Herby

Animatieprogramma

Wij zijn bezig met het animatieprogramma voor 2019. Het programma wordt verzorgt door WAU animatie samen met Toon en Brigit. WAU animatie zal met het team een gezellig, leuk en spannend animatieprogramma verzorgen. Ook dit jaar komen Wapper en Hummel weer op de camping. Wat zullen die allemaal gaan beleven? Wil je het weten, dan moet je zeker op vakantie komen bij Camping Heino. Ook zal Jamilla weer twee weken deel uitmaken van het recreatie team. Zij heeft er weer erg veel zin in en wij ook!

Periode waarin er animatie is

Hierboven ziet u alle programma’s van 2019. De programma’s zullen in 2020 qua opzet hetzelfde zijn. Op deze manier kunt u vast een beeld vormen van ons recreatieprogramma in 2020.

Download de brochure

Het animatieprogramma

Het animatieprogramma start in de ochtend altijd met de ophaalparade waarna het knutselen volgt. Iedere dag worden er weer andere leuke knutsels gemaakt. Om 14:00 is er een sport en spel activiteit. Dit kan een pannatoernooi zijn, apenkooi in de overdekte speeltuin of bijvoorbeeld waterspelletjes. Om 16:00 is er een kleine activiteit zoals stoelendans of met het recreatieteam op de air-trampoline. Iedere dag om 18:30 staat Herby in het animatieprogramma. Hoor je de bel al gaan? Zorg dat je op tijd klaar staat bij de halte voor Herby! Na Herby volgt altijd het dromen meeleef theater. Spannend wat Wapper en Hummel allemaal gaan beleven in 2019. In de vakantieperiodes is er na het theater om 20:00 nog een avondactiviteit. Dit kan verschillen van bingo, klimmen en marshmallows bakken, levend stratego tot beachvolleybal.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Eerst in de ochtend naar de knutselclub en daarna de gehele dag verschillende activiteiten (wij hebben de kinderen niet meer gezien!) - Familie de Vries -