Boeken
t/m
  • Kinderanimatie in schoolvakanties
  • Activiteitenprogramma in juni en september voor senioren
  • Treintje Herby

Animatieprogramma

Bekijk hier onze activiteiten van het Animatieprogramma

Voor het nieuwe seizoen gaan wij samenwerken met Recrateam voor de recreatie. Dit betekent dat we nieuwe recreatieprogramma’s krijgen met vele nieuwe leuke activiteiten. Natuurlijk houden wij ook een bekend gezicht: Myke. Zij was vorig jaar ook al werkzaam in de Recreatie. Ook Fleur en Charissa komen misschien weer wat dagen terug in het recreatieteam. Naast het bekende gezicht behouden we ook een aantal favoriete activiteiten zoals de griezeltocht, lasergamen, bubblebal en natuurlijk rijdt Herby de trein rond. Wat zal er dit jaar allemaal weer beleefd worden op de camping? Wil je het weten, dan moet je zeker op vakantie komen bij Camping Heino.

Animatieprogramma’s 2020

Hieronder ziet u alle programma’s van 2020.

 

Download de brochure

De programma’s zijn onder voor behoud. Er kunnen eventueel kleine wijzigingen plaatsvinden i.v.m. het weer of ingehuurde activiteiten.

Het animatieprogramma

Het animatieprogramma start in de ochtend altijd met de ophaalparade waarna het knutselen volgt. Iedere dag worden er weer andere leuke knutsels gemaakt. Ook aan de iets oudere jongens en meiden wordt gedacht (8+). Voor hen zijn er aparte knutsel mogelijkheden. Om 14:00 is er een sport en spel activiteit. Dit kan een pannatoernooi zijn, apenkooi in de overdekte speeltuin of bijvoorbeeld waterspelletjes. Om 16:00 is er een kleine activiteit zoals stoelendans of met het recreatieteam op de air-trampoline. Iedere dag om 18:30 staat Herby in het animatieprogramma. Hoor je de bel al gaan? Zorg dat je op tijd klaar staat bij de halte voor Herby! Na Herby volgt altijd het dromen meeleef theater bij Cootjes huis. Spannend wat de campingvrienden allemaal gaan beleven. In de vakantieperiodes is er na het theater om 20:00 nog een avondactiviteit. Dit kan verschillen van bingo, klimmen en marshmallows bakken, levend stratego tot beachvolleybal.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opEerst in de ochtend naar de knutselclub en daarna de gehele dag verschillende activiteiten (wij hebben de kinderen niet meer gezien!) - Familie de Vries -