2 weken kamperen zomer hoogseizoen op Camping heino
t/m
Gericht op kinderen t/m 12 jaar
Professioneel team van Recrateam
Herby de trein

Animatieprogramma's 2022

Iedere week een ander thema

Eerst in de ochtend naar de knutselclub en daarna de gehele dag verschillende activiteiten (wij hebben de kinderen niet meer gezien!) - Familie de Vries -

Uitgebreid animatieprogramma

Recreatie voor kinderen t/m 12 jaar

Voor kwaliteit, gemotiveerde medewerkers en een leuk programma moet je bij Recrateam zijn. Dat is wat wij van veel mensen hoorde. Vorig jaar hebben wij voor het eerst mogen werken met Recrateam en zij hebben dit volledig waar gemaakt.

Voor het seizoen 2022 werken wij weer met Recrateam. Daarnaast behouden wij dit jaar twee bekende gezichten: Myke en Famke. Zij waren vorig jaar ook al werkzaam in de Recreatie.

Naast het bekende gezichten behouden we ook een aantal favoriete activiteiten zoals de griezeltocht, lasergamen, bubblebal en natuurlijk rijdt Herby de trein rond. Izzy, Elle, Otto en Cootje zijn zeker weer van de partij. Voor 2022 hebben wij alweer leuke activiteiten op de planning staan. Wil je het weten, dan moet je zeker op vakantie komen bij Camping Heino.

Een dag met het animatieteam

De hele dag vermaak

Na het ontbijt, met warme broodjes van de receptie, is het tijd om te knutselen. Even dansen op de ochtendbeat zodat iedereen goed wakker is. Iedere dag maken we een andere knutsel. Aan alle leeftijden wordt gedacht. Zo kunnen de oudere meiden sieraden maken terwijl de allerkleinste zich vermaken met een kleurplaat.

13:30 uur.. Tijd voor een leuk spel. Dit spel wordt altijd afgestemd op de themaweek en natuurlijk op het weer. Wie maak het mooiste zandkasteel of is als eerste aan de overkant tijdens de luchtbeddenrace? De volgende activiteit begint alweer om 15:30 uur en is vaak een sportactiviteit. Rond deze tijd wordt er ook veel voor 8+ georganiseerd. Trefbal, Penalty game of een speurtocht komen voorbij.

Na het eten is het om 18:30 uur tijd voor Herby de trein. Hij haalt alle kinderen op bij de haltes om een rondje over de camping te rijden. Herby brengt iedereen bij het theater. Spannend wat Izzy, Elle en Otto vandaag weer hebben beleefd! Voor de kinderen die nog niet moe zijn is er nog een avondactiviteit. 30 seconds, marshmallows roosteren, weerwolven of levend stratego. Wie doet er mee?

In de zomervakantie en meivakantie zijn er veel leuke grote activiteiten zoals een bezoek aan de varkensboerderij, lasergamen, een opblaas stormbaan, voetbal clinic en nog veel meer.

Bekijk leuke vakantiearrangementen

Met 6 dagen in de week recreatie

1 week kamperen Camping Heino

1 week hoogseizoen

2 weken kamperen hoogseizoen met kinderen

2 weken hoogseizoen

3 weken hoogseizoen - Camping Heino

3 weken hoogseizoen