Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • Boeken zonder aanbetaling
  • Afhaalmaaltijden mogelijk

Animatie programma Camping Heino

Het animatie programma op de camping wordt met veel zorg gemaakt, zit vol met leuke en spannende activiteiten!

Vakantie bij Camping Heino

Een vakantie bij Camping Heino is voor kinderen geweldig. Met een fantastisch animatie programma Camping Heino wordt de vakantie nog leuker! Samen met het animatieteam kunnen uw kinderen/kleinkinderen leuke activiteiten doen tijdens het animatie programma Camping Heino. Het animatieteam zorgt voor leven in de brouwerij en vermaak voor de kinderen. Uw kinderen en kleinkinderen beleven geweldige avonturen!

Herby de dromentrein neemt je mee!

Herby de dromentrein neeemt u en uw kinderen/kleinkinderen tijdens de weekenden en de schoolvakanties mee. Uw kinderen/kleinkinderen zullen een geweldige tijd hebben door het fantastische animatie programma: van knutselen tot dagelijks een spetterend theater. Het animatie programma Camping Heino is geweldig! Ook kunt u in de weekenden, buiten de schoolvakanties (april, mei en juni) met uw kinderen meerijden met ‘Herby de dromentrein’ en gezellig knutselen op zaterdag ochtend.

Er is van alles te doen voor peuter en kleuters

Naast ons baby en peuterbadje hebben wij voor de allerkleinsten een speciale kinderruimte ingericht: de Peuter Express. Hier kunnen de allerkleinsten ( 0-4 jaar) terecht voor leuke activiteiten. Ook is er natuurlijk genoeg speelgoed aanwezig, zodat ze samen met de andere kinderen lekker kunnen spelen. De kleintjes worden niet vergeten bij Camping Heino!

 

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen