Het lommerrijk Luttenberg - dicht bij Camping Heino - theater en voorlezen
t/m

Amfitheater het Lommerrijk Luttenberg

Bezoek films, theater, cabaret en muziek in het lommerrijk Amfitheater in Luttenberg

Tussen de bomen vindt u het open lucht theater het Lommerrijk. Het amfitheater organiseert onwijs veel leuke afwisselende activiteiten. Gieren van het lachen tijdens een cabaret voorstelling. Meegesleept worden in een film. Of meezingen tijdens een optreden. Jong en oud vindt hier aansluiting. Voor ieder wat wils worden er shows georganiseerd. Het theater bied een unieke ervaring. Wauw! Een combinatie van de geur van bos, prachtige natuur, onwijs leuke en mooie optredens en een heerlijk fris windje maken dit de ideale locatie voor een dagje of avondje uit. Een magische plek waar cultuur, natuur en vermaak perfect samen komen.

Vermaak voor de kinderen

Daar zitten de kinderen dan. Vooraan op de eerste rijen. Meegezogen in het voorlees verhaal van verschillende vertellers. Spannende, blije, mooie en verdrietige verhalen. Alles komt voorbij. Met veel plezier lezen de gastsprekers voor uit de boeken. De kinderen zitten lekker in de schaduw. Thema’s als vakantie, reuzen, toveren en beren.  Welke is favoriet? Een gezellig uitje op slechts 9 kilometer afstand.

Voorlees theater programma

  • Woensdag 1 juli – pop-up-voorleestheater ‘Boek in het bos’- Thema Beien
  • Zaterdag 5 juli – Cabaretduo ‘Bovenste knoopje open’ Tijd zat
  • Dinsdag 7 juli – pop-up-voorleestheater ‘Boek in het bos’- Thema Vakantie
  • Vrijdag 10 juli – Film ‘Yesterday’
  • Dinsdag 14 juli – pop-up-voorleestheater ‘Boek in het bos’- Thema Toveren
  • Dinsdag 21 juli – pop-up-voorleestheater ‘Boek in het bos’- Thema Reuzen
  • Vrijdag 21 augustus – Film ‘The Joker’
  • Vrijdag 18 september – Film ‘De beentjes van Sint-Hildegard’

U heeft gratis toegang tot het pop-up-voorleestheater.

Makkelijk te bereiken met de auto of fiets

Op een kleine 9 kilometer van de camping, verscholen in het bos, achter de dorpskerk van Luttenberg ligt het open lucht theater het Lommerrijk. In slechts 15 minuten heeft u de auto geparkeerd bij het theater. Op de fiets doet u er een half uur over. Er zijn prachtige routes te fietsen langs de landerijen. Routes zijn makkelijk uit te breiden en kunt u ophalen bij de receptie.

Lees meer op de website van amifitheater het Lommerrijk Luttenberg.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds