Boeken
t/m
  • Kleinkinderen gratis
  • Recreatieprogramma
  • Dagelijks aankomst en vertrek

Alp du zes

Alp du zes fietsen voor een goed doel, start bij Camping Heino op 21 april!

Alp du zes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarbij ze geld bijeen brengen waarmee ze een bijdrage leveren aan de strijd tegen de overwinning van kanker. Alp du zes heeft het motto: opgeven is geen optie.

de fietsers staan voor een bijna onmogelijke opgave. Het beklimmen van de Alp du zes. Sommige halen het maximale aantal keren om zes keer de berg te beklimmen. de actief is sinds 2006 van start. Er is nooit gedacht dat het z’n groot succes zou worden. In heel Nederland worden er acties bedacht en gaan groepen wielrenners de Alp du zes beklimmen.

De Alp du zes wielrenners zijn maanden ervoor al aan het in fietsen en oefenen, om kilometers in de benen te krijgen voor het beklimmen van de Alp du zes. Zij zorgen zelf voor sponsoring. Als ze de Alp du zes gaan fietsen weten ze al dat ze veel geld bij elkaar fietsen.

Dit geld word besteed aan onderzoek tegen de ziekte kanker. De Alp du zes wordt inmiddels door vele duizenden wielrenners beklommen. Dit is in het eerste weekend van juni. Op de Alp du zes staan vele fans en mensen die de wielrenners steunen zo goed mogelijk de Alp du zes te beklimmen.

Dit jaar is er een oefen fietstocht die start bij Camping Heino. De fietsers die de Alp du zes gaan beklimmen startten hier. Tevens is het eindpunt ook Camping Heino.

U kunt er ook voor kiezen dat het hele gezin mee komt. Waarschijnlijk gaat er één oefenen voor de Alp du zes en kunnen de andere gezinsleden gezellig op de camping verblijven. Er zijn op de camping vele faciliteiten waar gebruikt van gemaakt kan worden. Zo kun je er een heel leuk weekend van maken voor het hele gezin.

De lodge is erg mooi en heel comfortabel. De animatie voor de kinderen was ook erg leuk! - Familie Groen - Gezin met oudere kinderen