Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 5% vroegboekkorting
  • Binnenzwembad

Alp d Huez

Alp d Huez is fietsen voor een goed doel. De ziekte kanker die iedereen raakt.

Alp d Huez is een fantastisch en sportief evenement. De Alp d Huez is in 2006 opgericht. Dit fiets evenement is uitgegroeid tot iets groots. In 2012 deden er acht duizend mensen mee. De Alp d Huez kan dus spreken van een groot succes.

De Alp d Huez zet zich in tegen de strijd van kanker. Ooit hopen de geleerden een middel en behandel methode te vinden die de ziekte kan overwinnen. Om dit voor elkaar te krijgen is veel geld nodig. De Alp d Huez draagt daar graag haar steentje aan bij.

Door heel Nederland worden er vooraf gaande de echte tocht veel oefenritten gereden. Veel Alp d Huez fietsers doen iedere week een rit om alvast de kilometers in de benen te krijgen. Want de Alp d Huez beklimmen is een hele toer. En dan te bedenken dat er veel wielrenners zijn die de Alp d Huez wel 6 keer beklimmen.

Alle renners hebben iets met de ziekte kanker. Een familie lid verloren, of in de naaste omgeving iemand die de ziekte heeft. Als je de Alp d Huez fietst heb je de drive om door te gaan. Vele sponsoren die het geld doneren als je de Alp d Huez gefietst hebt. Je doet dit ook met z’n allen.

In Overijssel is er een oefen rit in Heino. De start en finish is bij Camping Heino. Uit heel Nederland kan er deel genomen worden aan deze rit ter voorbereiding aan de Alp d Huez. Als je met je hele gezin wilt komen is dat mogelijk.

Camping Heino beschikt over chalets, en sta caravans. U kunt ook u eigen caravan meenemen. Zo hebben de andere gezinsleden ook een gezellig weekend. Er is op de camping genoeg te doen. Een overdekt zwembad, speeltuin, springkussen, sportvelden. Ik zou zeggen maak er een leuk weekend van voor het hele gezin.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen