Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 5% vroegboekkorting
  • Binnenzwembad

Alp du zes

Alp du zes fietsen voor een goed doel, start bij Camping Heino op 18 mei 2014

Alp du zes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, waarbij ze geld bijeen brengen waarmee ze een bijdrage leveren aan de strijd tegen de overwinning van kanker. Het motto is: opgeven is geen optie.

De fietsers van de Alp du zes staan voor een bijna onmogelijke opgave. Het beklimmen van de Alp du zes. Sommige halen het maximale aantal keren om zes keer de berg te beklimmen. De Alp du zes is actief sinds 2006. Er is nooit gedacht dat het z’n groot succes zou worden. In heel Nederland worden er acties bedacht en gaan groepen wielrenners de berg beklimmen.

De Alp du zes wielrenners zijn maanden ervoor al aan het fietsen en oefenen, om kilometers in de benen te krijgen voor het beklimmen van de Alp du zes. Zij zorgen zelf voor sponsoring. Als ze de Alp du zes gaan fietsen weten ze al dat ze veel geld bij elkaar fietsen.

Dit geld word besteed aan onderzoek tegen de ziekte kanker. De Alp du zes word inmiddels door vele duizenden wielrenners beklommen. Dit is in het eerste weekend van juni. Op de Alp du zes staan vele fans en mensen die de wielrenners steunen zo goed mogelijk de Alp du zes te beklimmen.

Op 18 mei 2014 is de eerste oefen fietstocht geweest die startte en eindigde bij Camping Heino. De fietsers die de Alp du zes gaan beklimmen krijgen zo wat kilometers in de benen.

U kunt er ook voor kiezen dat het hele gezin mee komt. Waarschijnlijk gaat er één oefenen  en kunnen de andere gezinsleden gezellig op de camping verblijven. Er zijn op de camping vele faciliteiten waar gebruikt van gemaakt kan worden. Zo kun je er een heel leuk weekend van maken voor het hele gezin.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen