Boeken
t/m
  • Kleinkinderen gratis
  • Recreatieprogramma
  • Dagelijks aankomst en vertrek

Air Tramp in Overijssel

Een air tramp in Overijssel is een geweldig springkussen van heel groot formaat, waar jong en oud op kunnen springen

Waar vind je een air tramp in Overijssel

De air tramp in Overijssel vind je niet bij iemand thuis. Nee die kom je op campings tegen. Camping Heino heeft z’n grote air tramp in Overijssel. In de mooie felle kleuren, rood, blauw, en geel. Deze  is wel tien bij tien meter. ‘S morgens word automatisch de air tramp in Overijssel opgeblazen via een lucht mechanisme. ‘S avonds gaat het lucht mechanisme uit en zakt de air tramp in Overijssel vanzelf naar beneden.

Wie springen er het meest op de air tramp

Je mag geen schoenen aan op de air tramp in Overijssel. Verder zijn er geen beperkingen. Alle leeftijden zijn toegestaan. Al zie je natuurlijk de meeste kinderen van een jaar of acht a negen jaar op de air tramp in Overijssel. Maar stiekem zie je toch ook ouders die de sprong wagen. En waarom ook niet. Ook voor die leeftijdscategorie is dit leuk.

Wat voor leuke spelletjes kan je op de air tramp doen

Het animatie team op Camping Heino maakt veel gebruik van de air tramp in Overijssel met de kinderen. Tikkertje doen, of wie kan een salto maken, koppeltje duikelen. De air tramp in Overijssel op de camping is centraal gelegen. Als u bij de Remise uit eten bent met u gezin, kunnen de kinderen op de air tramp in Overijssel. Even laten zien aan de ouders hoe goed ze zijn. Welke kunstjes ze al kunnen.

Daarom is de air tramp op veel campings te vinden

Op speelvelden van de gemeente kom je de air tramp in Overijssel niet tegen. Daar kunnen ze niet met lucht blazen onder de trampoline. Het blijft dus een leuke speelactiviteit van de camping. Dit maakt de air tramp in Overijssel uniek. Alleen als het regent kun je niet springen. Maar als het droog is word er steeds gebruik van gemaakt. Er zijn altijd kinderen op te vinden.

De lodge is erg mooi en heel comfortabel. De animatie voor de kinderen was ook erg leuk! - Familie Groen - Gezin met oudere kinderen