Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
AED op de camping Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

AED op de camping

AED op de camping

AED op de Camping Heino, o zo belangrijk!

We horen tegenwoordig al heel veel over de AED op de camping. En ook in de gemeentes hangen her en der apparaten. Camping Heino was de eerste die in de plaats Heino een AED had. Links buiten bij de receptie aan de muur hangt deze goed zichtbaar. De AED er nu al zo’n negen jaar. Gelukkig hebben wij deze tot nu toe 1 keer nodig gehad met een goed resultaat. Het is de redding voor de gast geweest.

Hoe ga je met het apparaat om in geval van nood.

Op Camping Heino zijn de eigenaren en medewerkers op cursus geweest om met de AED om te kunnen gaan. Ieder jaar moet je bijscholen, zodat de techniek je bij blijft. De herkenning van een persoon die buiten bewust zijn raakt en wat dan te doen. De AED op de camping is heel duidelijk. Mocht je deze nodig hebben, dan vertelt hij je letterlijk wat je moet doen en wanneer. Maar van te voren oefenen is wel prettig. Wanneer het dan echt nodig is heb je informatie.

Als er iets gebeurd, kun je hulp inroepen van AED!

Bij de receptie zit een noodknop. Als er op de camping iemand niet goed wordt, of zijn bewust zijn verliest kun je direct contact maken met de eigenaars via de noodoproep. Snel en handig dus. Deze gaan dan met de AED op de camping naar de desbetreffende gast die in nood verkeerd. Mocht het nodig zijn zullen ze de AED op de camping zeker gebruiken. Verder wordt de ambulance gebeld zodat die het daarna over kunnen nemen.

Kunnen andere mensen buiten de camping gebruik maken van de AED op de camping.

Ja zeker, mochten er mensen in de buurt in nood verkeren dan is er bekend, zeker bij de hulpverleners dat er een AED op de camping aanwezig is om te gebruiken.

Aarzel niet als het nodig is en raadpleeg de AED op de camping!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl