Activiteitenprogramma in Overijssel op de camping voor 55-plussers
t/m

Activiteiten Overijssel

Activiteiten Overijssel

Zeker de laatste jaren is het aanbod van activiteiten Overijssel sterk toegenomen. Het aantal senioren dat de provincie bezoekt is groot. Er wordt reclame gemaakt. Daardoor hebben mensen meer interesse voor deze provincie. Is de vrije tijd toegenomen? Allemaal vragen waar we zo het antwoord niet op weten.

Wanneer worden de activiteiten georganiseerd

De activiteiten worden vooral in de maanden vanaf mei tot en met september georganiseerd. De vele dorpen organiseren activiteiten Overijssel. En zijn tot de conclusie gekomen dat de senioren een hele goede en gezellige doelgroep is. Mensen zijn geïnteresseerd en komen massaal naar het desbetreffende dorp om te zien wat er te doen is.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten Overijssel kom je tegen

Bij de activiteiten Overijssel kom je fietsvierdaagse tegen. Maar zeker ook braderie,  ambachtelijke markten, korenfestivals, straat theaters. De laatste jaren timmert de organisatie van de activiteiten Overijssel sterk aan de weg. De ondernemers merken dat hun omzet omhoog gaat. De terrassen lopen vol, er is gezelligheid en mensen praten erover. Maar op camping Heino zelf worden er ook tal van activiteiten georganiseerd. Van fiets bingo, excursies tot muziek avonden.

Waar komen deze gasten dan vandaan?

Vele gasten die naar de activiteiten gaan staan bijvoorbeeld op een camping. Als u in de maand juni bij Camping Heino komt staat de camping vol met senioren.  Gasten komen ieder jaar terug. Maken gebruik van de activiteiten Overijssel. Komen erg enthousiast terug van een bezoek aan een dorp. Gasten komen uit verschillende delen van het land. Veel noorderlingen, maar we zien het laatste jaar dat er ook mensen uit het zuiden komen. Die geven aan de provincie Overijssel erg mooi te vinden. Dat er andere activiteiten plaats vinden dan bij hun eigen provincie. Dat maakt het juist zo leuk.

Nieuwsgierig geworden, boek dan een arrangement: info@campingheino.nl of bel 0572-391564

test

test

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds