Opa en oma arrangement
t/m

Actieve vakantie nabij Zwolle

Actieve vakantie nabij Zwolle, en toch lekker ontspannen, wie wil dat niet?

Actieve vakantie nabij Zwolle

Een actieve vakantie nabij Zwolle is heel populair. Zeker de laatste jaren is de actieve vakantie nabij Zwolle in het beeld. Veel mensen moeten meer bewegen, want hebben te veel overgewicht. En ja wat kan je dan beter doen dan een actieve vakantie nabij Zwolle vieren. Veel campings spelen hier dan ook op in. Tijdens de vakantie actief bezig zijn. Het animatie team verzorgt allerlei spellen en sporten waar iedereen gevoel kan beleven.

Lekker actief bezig zijn, daar wordt je vrolijker van

Op camping Heino is er ook een actief animatie programma. Er word iedere middag aan sport gedaan. ‘S avond word er regelmatig op de klimtoren geklommen of gesport. Er is een mooi overdekt zwembad met glijbaan met bubbelbank. Er is ook een natuurvijver met strandje erom heen.

Ook van de omgeving genieten is fijn

De camping ligt in een rustige omgeving. Als je de camping afgaat kun je heerlijk wandelen of trimmen. In de omgeving kom je weinig verkeer tegen. Tijdens de actieve vakantie nabij Zwolle kun je ook heerlijk ontspannen.

Een modern sport centrum tijdens je actieve vakantie!

Je hebt tijdens je vakantie alle tijd. Niets moet en heel veel mag. In Heino is Vital Center waar je sportief bezig kan zijn. Een modern sport centrum. Hier kun je tijdens je actieve vakantie nabij Zwolle ook terecht. Er zijn in Salland veel fietspaden waar je heerlijk kan ontspannen tijdens het fietsen.

Tijd voor jezelf, tijd voor ontspanning en sport

Mensen zijn in het dagelijks leven met hun werk druk, gunnen zich geen tijd om actief bezig te zijn. Hebben een volle agenda met allerlei afspraken ook na het werk. Maar tijdens de actieve vakantie nabij Zwolle is er alle tijd voor bewegen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds