Boeken
t/m
  • Aankomst en vertrek op maandag en vrijdag
  • Ruime accommodaties
  • Eigen terras

Accommodaties

Accommodatie huren

Naar de camping rijden met de gedachte dat u de caravan en tent niet hoeft op te zetten. Wat een heerlijk rustgevend gevoel. Beter kan de vakantie toch niet beginnen? Als u aankomt kan uw vakantie direct beginnen. U pakt uw spullen uit en kunt lekker ontspannen. Alle benodigdheden zijn aanwezig. De accommodaties zijn luxe evenals comfortabel. Ideaal om zo te verblijven op een camping in Nederland; namelijk met alle luxe van thuis. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Accommodaties op Camping Heino

Camping Heino biedt 4 verschillende soorten accommodaties op de camping. Van gemakkelijk en klein tot modern en luxe. Kiest u voor een gemakkelijk verblijf voor een korte periode of als u op doortocht bent? Dan is een trekkershuisje de ideale accommodatie. Een klein huisje geschikt voor 2 of 3 personen met enkel bedden en een tuinset. Bovendien hebben wij ook grote en compleet ingerichte accommodaties. Er is één kampeerlodge, meerdere chalets basic en basic plus en stacaravans basic en basic plus. Al deze accommodaties hebben een eigen keuken, twee slaapkamers, een badkamer, woongedeelte en buiten een terras. De accommodaties zijn voor 4 of 5 personen.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Tijdens uw vakantie op Camping Heino in een accommodatie kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. In de vakantieperiodes is er animatie aanwezig om samen met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Bovendien is er een overdekt zwembad, een kleuterbad buiten en een kleine recreatieplas, dus waterpret in overvloed. Verder kunnen kids zicht uitleven in de overdekte speeltuin, het centrale speelplein met de airtrampoline, de pannakooi, een beachvolleybalveld, een sportveld en 9 jeu de boules banen. Zo hoeven ze zich niet te vervelen. Om heerlijk te eten hoeft u de camping niet te verlaten. Bij het restaurant ‘De Remise’ kunt u aanschuiven voor smakelijke a la carte gerechten. Ook is er een snackbar voor afhaal menu’s en snacks.

Download de prijslijst

Kampeerlodge
Trekekrshuisje
Chalet basic
Chalet basic plus
Stacaravan basic
Stacaravan basic plus

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opWij hadden de kampeerlodge geboekt. Super accomodatie. Heel veel luxe en toch midden in de natuur. Je kunt er zelfs met 5 personen in verblijven. - Familie Fontijn -