Boeken
t/m
  • Familiebedrijf
  • Persoonlijke aandacht
  • Aangepaste boekingsvoorwaarde (corona)

Ons doel is uw thuisgevoel - fam van der Burg

Graag heten wij u welkom op onze camping in Overijssel!

Camping Heino: Ons doel is uw thuisgevoel!

Hallo vakantieganger,

Wat leuk dat u de website van onze familie- en seniorencamping bekijkt! van uit tuinderij met komkommers naar camping. Inmiddels 20 jaar geleden is het roer omgegaan. Dit leven is ons op het lijf geschreven. Zij zijn er voor de gast en laten u een thuisgevoel ervaren! Camping Heino is gelegen in het prachtige Overijsselse Salland op slechts 3,5 km van Heino. Een middelgrote overzichtelijke camping waar jonge en oud een heerlijke vakantie kan vieren. Tijdens alle schoolvakanties is de camping gericht op kinderen, met een uitgebreid animatieprogramma. In juni en september is er een activiteitenprogramma voor senioren. Persoonlijke aandacht, gemoedelijkheid en plezier staan bij ons voorop. Waterpret in overvloed in het binnenzwembad en de kleine recreatieplas, activiteiten ondernemen met het recreatieteam, spelen in de speeltuinen of heerlijk eten in het restaurant of bij de snackbar.

Ons avontuur willen wij graag met jullie delen; namelijk het genieten op Camping Heino! Komt u ook sfeer proeven op ons familiebedrijf?

Familie van der Burg en medewerkers

 

Camping Heino

Aangepaste boekingsvoorwaarde (corona)

Wilt u een vakantie boeken zonder angst? In 2021 met elkaar kunnen genieten van een paar dagen of weken weg? Staat plezier en ontspanning voorop? Bekijk dan eens onze aangepaste boekingsvoorwaarde i.v.m. het coronavirus.
Veilig boeken en vakantie vieren

Ruimte voor rust arrangement

Alvast een plaats vastleggen voor 2021? Dat kan! Online zijn kampeerplaatsen en accommodaties weer te boeken. Als u nu boekt heeft u nog bedenktijd tot en met december. U zit nog nergens aan vast. Zo heeft u de meeste kans op uw gewenste plaats.
Lees meer

Neem een kijkje op de camping

Wilt u alvast sfeer proeven van camping Heino? Bekijk dan onze impressievideo
Bekijk de video

Brochure ontvangen?

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Bij het aanvragen van de brochure schrijven wij u direct in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties.

Liever informatie op papier?

Dat kan! Ontvang dan onze brochure via de post. Klik dan op onderstaande link:
https://www.campingheino.nl/brochure-per-post-ontvangen/

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen