55 plus camping Overijssel In Heino
t/m
Familiebedrijf
Prachtige fietsomgeving
Het gemoedelijke oosten

De leukste arrangementen Voor de actieve levensgenieters

Wat leuk dat u onze camping bekijkt. Bent u toe aan wat rust en ontspanning? Kamperen in de maanden april en mei (buiten de vakanties) is dan ideaal. Vergeet de fiets niet. Deze kunt u goed gebruiken tijdens de vakantie. De omgeving is prachtig en rustig in deze periode. Fietsen langs de landerijen, bossen, heide en leuke dorpjes. Ook op de camping komt u volledig tot rust. De vogels fluiten vrolijke deuntjes terwijl er een eekhoorn voor de tent langs rent. Naast de rust is er ook tijd voor een gezellig praatje. ‘Goei’ndag’, zoals wij dat hier in Overijssel zeggen. Bekijk ons ‘ruimte voor rust’ en ‘levensgenieters 55+’ arrangement voor een kampeer vakantie in april en mei.

 

Flexibele boekingsvoorwaarden (Corona)
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Activiteiten voor senioren

Levensgenieters 55+

Ruimte voor rust 55 plussers kamperen

Ruimte voor rust

Geniet van alles om u heen

Diversiteit van de natuur

De natuur is zeer divers en rijk aan bossen, moerasgebieden en zandverstuivingen. Eén van de iconische natuurgebieden ‘de Sallandse Heuvelrug’ ligt op slechts 20 minuten rijden. De Lemelerberg ligt op 15 minuten rijden en is prachtig om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Een heerlijke omgeving ook om er met de hond tussenuit te zijn. De biodiversiteit in Overijssel is erg hoog. Laat u inspireren door de rust en natuur. U kunt ook genieten van de vele streekproducten die verkocht worden. Er zijn meerdere kleine winkeltjes in de omgeving of u kunt zelfs georganiseerd picknicken en proeven van alle streekproducten.

Omgeving

Ons doel is uw thuisgevoel

Een echt familiebedrijf

Omgeving

Vergeet de fiets niet mee te nemen. Overijssel is niet voor niets een 5-sterren fietsprovincie. Bezoek leuke dorpjes, fiets lans het water of doe boodschappen op de fiets.

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampere, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

Overdekt zwembad

Een frisse duik nemen of baantjes trekken. Het kan! Het zwembad is dagelijks geopend en het water is rond de 28 graden.

Ruime velden en plaatsen

Camping Heino is een middelgrote en overzichtelijke camping. Centraal gelegen zijn er twee grote toiletgebouwen en één klein gebouw met enkel toiletten. De plaatsen zijn net zoals de velden ruim opgezet. Een plaats is minimaal 8,5 meter breed. Op de plaats heeft u 10 ampère, tv aansluiting, koud waterkraan en rioolafvoer. Als u graag een afscheiding tussen de plaatsen heeft, dan is die keuze mogelijk. Ook zijn er open velden zonder hegjes tussen de plaatsen. Honden zijn overal op de camping toegestaan. Neem uw trouwe viervoeter dus gezellig mee. Er is ook een keuze tussen een autovrij veld of een veld waar u de auto bij kunt boeken naast de caravan.

Boek ons levensgenieters arrangement

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds