Kamperen in Overijssel voor 55plussers
t/m

55 plus camping Overijssel

Gezellige 55 plus camping in Overijssel

Bent u op zoek naar een camping waar het goed vertoeven is voor 55- plussers buiten de vakantieperiodes? Dan bied Camping Heino een goed concept voor u als 55 plusser. Vooral de maanden juni en september zijn in trek. Camping Heino veranderd dan in een 55 plus camping in Overijssel. In juni staat de camping altijd helemaal vol en in september nagenoeg vol. Dit komt door de gezelligheid, de activiteiten, persoonlijke aandacht en dat kleine extra beetje aandacht. De omgeving draagt hier ook haar steentje aan bij. Hier kunt u prachtig fietsen en wandelen.

Activiteitenprogramma tijdens juni en september

Vaak vergissen mensen zich in het feit dat de 55-plusser erg actief is en ook graag dingen onderneemt tijdens de vakantie. Wij van Camping Heino houden hier juist rekening mee en organiseren iedere dag tijdens juni en september activiteiten. Het programma is wisselend en bestaat uit activiteiten zoals klootschieten, handboogschieten, fietsbingo, fietspicknick, aquajoggen, excursies, jeu de boules en nog veel meer! Onderling wordt er ook vaak afgesproken om gezellig samen naar Zwolle te fietsen bijvoorbeeld. De activiteiten zijn allemaal vrijblijvend om aan deel te nemen. Hier ontmoet u veel mede kampeerders en raakt u al snel aan de praat. De activiteiten staan garant voor veel gezelligheid en lachen met elkaar.

Bekijk de juni maand Bekijk de september maand Bekijk het levensgenieters 55+ arrangement

De omgeving van Camping Heino, prachtig decor voor fietsroutes

Onze 55 plus camping in Overijssel heeft een prachtige ligging. De camping is omgeven door bos en landerijen. Hierom is de omgeving altijd heerlijk rustig. De gezelligheid op de camping en de rust van de omgeving zijn een ideale combinatie. Als het wat rustiger is op de camping in de maanden april en mei hoort u vogels fluiten en komen de eekhoorntjes voor de caravan voorbij rennen. Vanaf de camping kunt u prachtige routes fietsen. Routes naar de Hanzestad Zwolle, langs wateren, door landerijen of natuurgebieden. Onderweg zijn er voldoende punten om even een kop koffie te drinken. Naast fietsroutes zijn er ook veel wandelroutes vanaf de camping en in de nabij gelegen natuurgebieden. Laat u verbazen door het pracht van het oosten van Nederland.

Goede voorzieningen op de camping

Camping Heino biedt veel faciliteiten voor 55-plussers. Zo is er een overdekt zwembad (water minimaal 28 graden) waar iedere ochtend van 08:00 -09:00 een speciaal senioren zwem uurtjes is om baantjes te trekken. Daarnaast is er in juni en september 2 keer in de week aquajoggen. Jeu de boules liefhebbers kunnen hun hart ophalen met 9 verlichte banen. Op de camping is een restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt dineren. Na vele activiteiten wordt er op het terras met de hele groep gezellig een drankje gedronken. Om in contact te blijven met het thuisfront is er WiFi aanwezig. Gratis op het centrale deel en betaald op de plaats.

Schoon sanitair en ruime comfort+ plaatsen

Op een 55 plus camping in Overijssel is het belangrijk als het sanitair en de velden goed in orde zijn. Het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en is voorzien van toiletten, douches, privé hokjes met wasbak en stopcontact, familiedouches, wasbakken, mindervalide sanitair en een babyroom met badje en magnetron. Wanneer nodig worden de toiletgebouwen verwarmd. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn allemaal op korte loopafstand van de velden. Er is zelfs mogelijkheid om te kamperen met privé sanitair.

De velden zijn ruim opgezet en de plaatsen zijn gemiddeld vastgesteld op 120 M² door de ANWB. Er zijn velden met hegjes tussen de plaatsen maar ook helemaal open velden. Op bijna ieder veld zijn één of meer speeltoestellen aanwezig. Door een speciaal watersysteem staan de velden zelfs bij hevige regenval niet onder water. Heerlijk comfortabel kamperen doet u door de voorzieningen met 10 ampère stroom, waterkraan en vuilwaterafvoer.

Niets moet, maar er mag van alles!

Als 55 plus camping Overijssel bieden we de gasten veel vertier. Of u mee wilt doen is aan uzelf. Niets moet, en u mag overal aan mee doen. Ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Wij bieden altijd een luisterend oor. Camping Heino is een echte 55 plus camping Overijssel in de maanden juni en september.

Download de brochure voor senioren en opa en oma

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds