Boeken
t/m
  • Familiebedrijf
  • Persoonlijke aandacht
  • Boeken 2021 mogelijk

55-plus camping Overijssel

55-plus camping in Overijssel met een prachtige omgeving

Camping Heino is een prachtige 55-plus camping Overijssel. Als je het aan de levensgenieters vraagt die jaarlijks terugkomen zeggen ze misschien wel ‘Dé 55-plus camping’ van Overijssel. Bent u 55-plus en bent u op zoek naar een gemoedelijke maar tocht ook gezellige vakantie in Overijssel? Bekijk dan ons arrangement en laat u overtuigen! Vele levensgenieters gingen u al voor en komen ieder jaar weer met veel plezier terug. Er worden vriendschappen opgebouwd en met een grote club onderneemt u veel activiteiten. Op Camping Heino vindt u een ideale combinatie van het ondernemen van activiteiten, genieten van de rust en omgeving en het ontmoeten van andere senioren.

Kleinkinderen gratis mee

Tegenwoordig kan er zowat wel gezegd worden dat opa en oma niet meer compleet zijn zonder de kleinkinderen. Er komt weer meer aandacht voor elkaar. Daarom kunt u altijd uw kleinkinderen gratis meenemen naar de camping! Ook als u moet oppassen en de kinderen voor langere periode heeft kunt u in de zomervakantie komen kamperen. Net zoals het voor u een vakantie vol gezelligheid, activiteiten en rust is, geldt dit ook voor uw kleinkinderen op onze 55 plus camping in Overijssel. Ook voor hen zijn er vele activiteiten. Samen met het animatie team beleven zij geweldige avonturen. Er is een geweldig animatie programma voor uw kleinkinderen samengesteld! Daarnaast blijft er voldoende tijd over om samen leuke activiteiten te ondernemen zoals zwemmen, spelletjes doen, uit eten gaan of de omgeving verkennen.

Gemak voor 55-plussers

Op onze 55-plus camping in Overijssel vindt u rust en ruimte. Ondanks dat u al 55-plusser nog erg vitaal en actief bent, is dat kleine beetje extra gemak toch altijd mooi meegenomen. De kampeervelden zijn ruim en goed toegankelijk. Zo heeft u de mogelijkheid om de auto mee te nemen naar het veld of dicht in de buurt te zetten. Als u wilt fietsen in de omgeving zijn er op Camping Heino elektrische fietsen te huur. Ideaal om er lekker tussenuit te gaan op een aantrekkelijke manier. Ook aantrekkelijk en gemakkelijk is het aquajoggen dat u op de camping kunt doen. Onder begeleiding kunt u in de maanden juni en september twee keer in de week in het verwarmde overdekte zwembad aquajoggen. Er is een schuine brede trap zodat iedereen makkelijk het zwembad kan betreden.

Vele activiteiten worden door de eigenaars zelf gedaan!

Onze 55 plus camping in Overijssel biedt leuke activiteiten waaraan iedereen vrijblijvend kan deelnemen. Door de eigenaren worden leuke excursies georganiseerd waarvoor u uzelf kunt inschrijven. Andere activiteiten zoals bijvoorbeeld klootschieten worden vaak door de groep met elkaar opgepakt. Soms komt de eigenaar dan langs als verrassing met een borreltje. Prijzen schieten tijdens het handboogschieten valt ook altijd in de smaakt, helemaal wanneer de prijs is om bijvoorbeeld met hapjes rond te gaan tijdens de afscheidsborrel. Vooral de rest van de groep kan er dan erg om lachen en van genieten.

Bent u benieuwd naar onze 55-plus camping in Overijssel? Of wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord! U kunt ons altijd bellen 0572391564 of mailen naar info@campingheino.nl. Ook kunt u onze Camping Heino folder 2019 voor meer informatie.

Wij zien u graag op onze 55 plus camping Overijssel! U bent altijd welkom!

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen