55 plus camping Overijssel In Heino
t/m
Kleinkinderen gratis
Prachtige fietsomgeving
Familiebedrijf

55-plus camping OverijsselEen prachtige groene omgeving

Camping Heino is een prachtige 55-plus camping Overijssel. Als u het aan de levensgenieters vraagt die jaarlijks terugkomen zeggen ze misschien wel ‘Dé 55-plus camping’ van Overijssel. Bent u 55-plus en op zoek naar een gemoedelijke maar toch ook gezellige vakantie in Overijssel? Lees dan meer over onze arrangementen. Vele levensgenieters gingen u al voor en komen ieder jaar weer met veel plezier terug. Kies voor rust en ruimte of zoek de activiteiten op in juni en september. Even lekker niks of meedoen met de fietstocht. Op Camping Heino vindt u een ideale combinatie van het ondernemen van activiteiten, genieten van de rust en omgeving en het ontmoeten van andere levensgenieters.

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Ruimte voor rust - september maand

Ruimte voor rust

 • 2 personen
 • € 300,00
 • Rustige en groene omgeving
Levensgenieters 55+ - kamperen in juni

Levensgenieters 55+

 • 2 personen
 • € 23,00 of € 26,00 p.n.
 • Iedere ochtend gratis 4 broodjes
juni maand kamperen

Juni maand

 • 2 personen
 • € 425,00
 • Dagelijks activiteiten
Septembermaand kamperen Camping Heino

September maand

 • 2 personen
 • € 394,00
 • Dagelijks activiteiten

Neem de kleinkinderen mee

Alleen € 1,00 toeristenbelasting per kind per nacht

Tegenwoordig kan er zowat wel gezegd worden dat opa en oma niet meer compleet zijn zonder de kleinkinderen. Ook voor de ouders zijn opa en oma zowat onmisbaar. Want want doen de ouders wanneer de kinderen 6 weken schoolvakantie hebben. Vaak passen opa en oma op of gaan ze naar de dagopvang. Wat is dan leuker dan het oppassen combineren met een vakantie? Daarom kunt u de kleinkinderen gratis meenemen naar de camping. U betaald slechts € 1,00 toeristenbelasting per kleinkind per nacht. Net zoals het voor u een vakantie vol gezelligheid maar toch ook rust is, geldt dit ook voor uw kleinkinderen. Voor hen zijn er iedere vakantie leuke activiteiten. Samen met het animatie team beleven zij geweldige avonturen. Er is een geweldig animatie programma voor uw kleinkinderen samengesteld! Daarnaast blijft er voldoende tijd over om samen leuke activiteiten te ondernemen zoals zwemmen, spelletjes doen, uit eten gaan of de omgeving verkennen.

Gemak voor 55 plussers

Op onze 55-plus camping in Overijssel vindt u rust en ruimte. Ondanks dat u als 55-plusser nog erg vitaal en actief bent, is dat kleine beetje extra gemak toch altijd mooi meegenomen. De kampeervelden zijn ruim en goed toegankelijk. Zo heeft u de mogelijkheid om de auto op het veld of dichtbij te parkeren (mits er plaats is). Mocht u de fiets vergeten zijn of bewust niet hebben meegenomen, dan kunt u bij ons een fiets huren. Zowel normale als elektrische fietsen. Ideaal om er lekker tussenuit te gaan. Bijna onmisbaar. Op de camping kunt u ook actief bezig zijn. Wat dacht u van een frisse ochtendduik? Gelijk de dag goed beginnen. In ons overdekte zwembad kunt u ’s ochtend rustig baantjes trekken tijdens het volwassenen zwem-uur.

Vele activiteiten in juni en september

De meeste activiteiten worden door de eigenaren Toon en Brigit zelf georganiseerd

Onze 55 plus camping in Overijssel biedt leuke activiteiten waaraan iedereen vrijblijvend kan deelnemen. Door de eigenaren Toon en Brigit worden leuke excursies georganiseerd waarvoor u uzelf kunt inschrijven. Andere activiteiten zoals bijvoorbeeld klootschieten worden vaak door de groep met elkaar opgepakt. Toon komt onderweg langs met een borreltje. Prijzen schieten tijdens het handboogschieten valt ook altijd in de smaakt, helemaal wanneer de prijs € 50,00 korting of een dagmenu is. Pas op want u kunt ook een prijs schieten om bijvoorbeeld met hapjes rond te gaan tijdens de afscheidsborrel. Vooral de rest van de groep kan er dan erg om lachen.

We zien u graag op onze 55 plus camping in Overijssel. U bent altijd welkom!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds