Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 2020 is boekbaar
  • Binnenzwembad

55 plus camping Overijssel

50 plus camping Overijssel

Aarzel niet en boek een maand vakantie in juni en/of september met vele voordelen!

55 plus camping Overijssel, dan is Camping Heino een uitstekend adres!

55 plus camping Overijssel die zijn er wel, maar het verijst wel wat speurwerk. Niet alle campings hebben als doelgroep de vijftig plus mensen. Maar als u 50 plus camping Overijssel zoekt zit u zeker goed bij Camping Heino.

Waarom is Camping Heino 50 plus camping Overijssel?

In  de maanden juni en september verblijven er veel senioren op Camping Heino. Er zijn voor die maanden arrangementen te boeken. Het arrangement biedt veel voordeel. U verblijft een hele maand op de 55 plus camping Overijssel. De kosten daarvan zijn zeker niet hoog.

Wat biedt Camping Heino nog meer als 50 plus camping Overijssel

Camping Heino biedt een gezellig en gemoedelijk recreatie programma als 55 plus camping Overijssel. Voor de hele maand is er een programma gemaakt met allerlei uiteenlopende activiteiten. De 55 plus camping Overijssel biedt twee keer per week qua joggen waar u gratis met mee kan doen. Verder moet u denken aan fietsroute tocht met picknick. Waarbij de fietsroute door de eigenaar T. van der Burg wordt gemaakt. Fietsbingo met barbecue, handboogschieten onder leiding van T. van der Burg, koken met smaak onder leiding van B. van der Burg, jeu de boules, klootschieten, excursies naar interessante bedrijven met veelal streekproducten.

Niets moet, maar er mag van alles, ideeën zijn zeker welkom!

Als 55 plus camping Overijssel bieden we de gasten veel vertier. Of u mee wilt doen is aan uzelf. Niets moet, en u mag overal aan mee doen. Ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Wij bieden altijd een luisterend oor. Camping Heino is een echte 55 plus camping Overijssel in de maanden juni en september.                                                

Aarzel niet en boek een maand vakantie in juni en september met vele voordelen!

                                                   

 

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen