Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 5% vroegboekkorting
  • Binnenzwembad

55 plus camping Nederland

Kleinkinderen samen met opa en oma op vakantie!

Zin in een vakantie en bent u 55 plus? Aarzel niet en laat u verrassen op 55 plus camping Camping Heino. Een 55 plus camping in Nederland met veel mogelijkheden. In het voor- en naseizoen kunt u zelf heerlijk een maand ertussenuit. Wij bieden hiervoor een juni maand arrangement en een september maand arrangement. Maar ook in de zomervakantie of andere vakantieperiodes kunt u komen kamperen met de kleinkinderen. De kleinkinderen vermaken zich prima. Er zijn veel speelmogelijkheden en een heerlijk overdekt zwembad. De eigenaren heten u graag welkom. Dhr van der Burg zal u treffen achter de receptie en Mevr. van der Burg doet de horeca en is kok van De Remise.

Kamperen met de kleinkinderen

Ouders kunnen vaak niet zo lang vrij nemen van het werk, en dan is deze vorm van oppassen of de kinderen opvangen een gezellige en simpele oplossing.Veel goedkoper ook. Er zijn vele opa’s en oma’s met kleinkinderen die vakantie vieren. Wat is er nog leuker om met opa en oma mee te mogen. De kleinkinderen kunnen lekker spelen en de hele dag hun gang gaan. U als oudere kan rustig ook iets doen wat u leuk vindt. Zo heeft ieder het naar z’n zin.

Volop activiteiten

Camping Heino een aanrader als het gaat om een 55 plus camping in Nederland. In juni en september komen er veel 55 plussers naar camping Heino. Er zijn veel gasten die jaarlijks terug komen. Het sanitair is netjes en wordt dagelijks goed schoon gehouden. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van 10 ampère stroom, eigen waterkraan, eigen rioolafvoer en tv aansluiting. Medewerkers zijn vriendelijk en komen ook jaar op jaar terug om te werken. In de maanden juni en september is er een actief recreatie programma voor de 55 plus camping Nederland.

Bij aankomst krijgt u een activiteiten programma voor de hele maand mee. Als gast kunt u zelf bepalen waar u aan mee wilt doen. Zo zijn er bijvoorbeeld excursies waar u zich moet opgeven. Er zijn ook activiteiten waar u zo aan mee kunt doen zoals aqua joggen, boogschieten, klootschieten, fietstochten en feestavonden. Verder kun u altijd een potje jeu de boules spelen. Iedere avond om 19:00 staat de baan vol met fanatieke spelers. Op de 55 plus camping in Nederland, Camping Heino, kunt u de gezelligheid opzoeken. Een praatje maken is makkelijker als er een activiteit aan vast zit.

Download de brochure

Wilt u meer weten over de camping? Download dan hier de brochure.

Voor meer informatie kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen. Dit kan door met ons te bellen op 0572-391564 of ons te mailen op info@campingheino.nl. Wij voorzien u graag van extra informatie en helpen u met uw vragen!

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen