t/m
Zaterdag t/m zaterdag
Voordeel arrangement
Uitgebreid animatieprogramma

3 weken kamperen

Zomervakantie op Camping Heino

Beginnen de zomer vakantie kriebels bij u ook al op te spelen? Wilt u samen met de kinderen kamperen op een familiecamping in Overijssel? 3 weken kamperen in het hoogseizoen? Bekijk eens onze kindvriendelijke camping.

U kunt bij ons komen kamperen met uw eigen tent of caravan of u kunt ervoor kiezen om een accommodatie te huren. Zo verblijft u in luxe maar proeft u wel de sfeer van het kamperen. Bovendien de gezelligheid van de camping. Tijdens de zomervakantie onderneemt ons enthousiaste animatieteam veel leuke activiteiten met de kinderen. Camping Heino is in de zomer een echte kindercamping beoordeeld met 4,5* door de ANWB.

Ontspanning en plezier

Vakantie voor het hele gezin

  • 3 weken kamperen voor € 960,00
  • Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen (wonend op hetzelfde adres)
  • Geldig vanaf 9 juli t/m 27 augustus van zaterdag tot en met zaterdag

Gedurende de zomervakantie organiseert ons recreatieteam van ’s ochtends tot ’s avonds leuke activiteiten. Zo beleven de kinderen samen met Cootje, Izzy, Elle en Otto dagelijks leuke avonturen. Iedere dag tijdens het theater is het weer feest!

Niet te vergeten worden de kids eerst door Herby de trein een rondje over de camping gereden. Eén van de hoogtepunten voor vele kinderen. Bovendien zijn er in de avond na het theater zijn er afwisselend activiteiten voor volwassenen en kinderen. Iedere week worden er grote activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld lasergamen, bubbelbal, minute to win it, Heino’s got Talent, cup cake wedstrijd en nog veel meer!

Ja, wij willen 3 weken kamperen

Ontdek Camping Heino

Uw thuisgevoel, ons doel

Onze faciliteiten

De vele faciliteiten zorgen altijd voor plezier bij mooi en minder mooi weer. Voor jong en oud is er vermaak. Binnen en buiten.

Omgeving

Trek tijdens uw vakantie Overijssel in. Ontdek het met al uw zintuigen. Het hartelijke welkom overal is vooral opvallend voor deze omgeving.

Animatie

Gedurende de vakantie is er 6 dagen in de week animatie. Knutselen, sport & spel, Herby de trein, Theater en een avondactiviteit.

Toch korter kamperen?Is 3 weken net te lang?

Vindt u een drie weken kamperen eigenlijk te lang? Maak er één of twee weken kamperen van. Wij hebben een enthousiast animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert tijden de vakanties.

Geniet van een zomervakantie in Nederland. Dicht bij huis maar toch in een hele andere omgeving. Even helemaal eruit. Daar gaat het uiteindelijk toch om. Op de camping en in de omgeving is genoeg te doen om u met het hele gezin te vermaken.

Aangepaste boekingsvoorwaarden (Corona)
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

1 week kamperen Camping Heino

1 week kamperen

2 weken kamperen hoogseizoen met kinderen

2 weken kamperen

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds