Boeken
t/m
 • Vanaf minimaal 4 personen
 • Actief recreatieprogramma
 • Van zaterdag tot en met zaterdag

2 weken kamperen hoogseizoen

2 weken kamperen in het hoogseizoen op een kindvriendelijke camping

Heeft u ook al zo’n zin in de zomervakantie? Wilt u er samen met het de familie kamperen op een camping in Overijssel? 2 weken kamperen in het hoogseizoen? Bekijk eens onze kindvriendelijke camping om deze zomer te kamperen. U kunt bij ons komen kamperen met uw eigen tent of caravan of u kunt ervoor kiezen om een accommodatie te huren. Zo verblijft u in luxe maar proeft u wel de sfeer van het kamperen. Bovendien de gezelligheid van de camping. Tijdens de zomervakantie wordt er veel georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. Camping Heino is in de zomer een echte kindercamping beoordeeld met 4,5* door de ANWB.

2 weken kamperen met de kinderen in Overijssel tijdens het hoogseizoen

In de zomer is het goed vertoeven op een camping in Nederland. Door de buiten- en binnenfaciliteiten op de camping is er altijd gelegenheid voor de kinderen om zich volop uit te leven. Vervelen is er niet bij. Tijdens de vakantie kan er gebruik gemaakt worden van de volgende faciliteiten:

 • Plons in het overdekte zwembad en roetsjen van de grote glijbaan
 • Spelen bij de kleine recreatieplas en relaxen op het zandstrandje
 • Ruime velden en plaatsen met 10 ampère, waterkraan, en vuilwaterafvoer
 • Eén of meerdere speeltoestellen op bijna alle velden
 • Afwisselend recreatieprogramma voor jong en oud
 • Goede sanitaire voorzieningen op het park, ook speciaal voor kinderen en mindervaliden
 • Fietsen te huur om de omgeving te verkennen: aanrader!
 • Heerlijk eten in ons a la carte restaurant of een snelle hap in de snackbar

Het arrangement is inclusief

 • Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen(wonend op hetzelfde adres)
 • Geldig vanaf 10 juli t/m 28 augustus van zaterdag tot en met zaterdag
 • 2 weken kamperen voor € 630,00
Boek 2 weken hoogseizoen

Liever langer kamperen? Boek dan ons 3 weken kamperen hoogseizoen arrangement.

Volop plezier voor de kinderen

Gedurende de zomervakantie organiseert ons recreatieteam van ’s ochtends tot ’s avonds leuke activiteiten. Zo beleven de kinderen samen met Cootje, Wapper en Hummel dagelijks leuke avonturen. Iedere dag tijdens het theater is het weer feest! Niet te vergeten worden de kids eerst door Herby de trein een rondje over de camping gereden. Eén van de hoogtepunten voor vele kinderen. Bovendien zijn er in de avond na het theater zijn er afwisselend activiteiten voor volwassenen en kinderen.

In de omgeving is er van alles te doen voor de kids. Pretparken Avonturenpark Hellendoorn, Dinoland en Slagharen liggen op korte rijafstand van de camping. Daarnaast is het kennis maken met de natuur ook leuk in het speelbos op de Sallandse heuvelrug. Bootje varen in de omgeving tovert ook altijd een lach op het gezicht bij de kinderen. Kom eens langs en proef de sfeer van Overijssel tijdens het kamperen op Camping Heino.

Ons doel is uw thuisgevoel

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opDe camping is gericht op senioren en gezinnen met kleine kinderen. Wij waren bang dat het vooral een seniorencamping zou zijn, maar dit is niet het geval. - Wieke - 2 weken hoogseizoen - Gezin met jonge kinderen