t/m
Zaterdag t/m zaterdag
Uitgebreid recreatieprogramma
Voordeel arrangement

Kindvriendelijke camping Overijssel

Kamperen met kinderen

Heeft u ook al zo’n zin in de zomervakantie? Wilt u samen met het de familie kamperen op een camping in Overijssel? 2 weken kamperen in het hoogseizoen? Bekijk eens onze kindvriendelijke camping om deze zomer te kamperen.

U kunt bij ons komen kamperen met uw eigen tent of caravan of u kunt ervoor kiezen om een accommodatie te huren. Zo verblijft u in luxe maar proeft u wel de sfeer van het kamperen. Bovendien de gezelligheid van de camping. Tijdens de zomervakantie wordt er veel georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. Camping Heino is in de zomer een echte kindercamping beoordeeld met 4,5* door de ANWB.

Ontspanning voor u en vermaak voor de kinderen

2 weken genieten

  • 2 weken kamperen voor € 660,00
  • Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen(wonend op hetzelfde adres)
  • Geldig vanaf 9 juli t/m 27 augustus van zaterdag tot en met zaterdag

Tijdens de zomervakantie organiseert ons recreatieteam van ’s ochtends tot ’s avonds leuke activiteiten. Samen met Cootje, Izzy, Elle en Otto beleven de kinderen dagelijks leuke avonturen. Iedere dag tijdens het theater is het weer feest!

Niet te vergeten worden de kids eerst door Herby de trein een rondje over de camping gereden. Eén van de hoogtepunten voor vele kinderen. In de avond na het theater zijn er afwisselend activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Ja, wij willen 2 weken kamperen

Onze faciliteiten

Volop vermaak

1 week kamperen hoogseizoen - Camping Heino

Sport- en speelmogelijkheden

animatie - 1 week kamperen hoogseizoen

Animatieprogramma

Pinksteren Restaurant De Remise Camping Heino

Restaurant

1 week kamperen hoogseizoen Camping Heino

Kleine recreatieplas

Speeltoestellen op de velden

Overdekt zwembad Camping Heino Overijssel

Binnenzwembad

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Overkapte speeltuin

Wifi, gratis en betaald

Verken de omgeving van Heino

Natuur, pretparken, steden, dorpen en meer

In de omgeving is er van alles te doen voor de kids. Pretparken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Dinoland en Slagharen liggen op korte rijafstand van de camping.

Daarnaast is het kennis maken met de natuur ook leuk in het speelbos op de Sallandse heuvelrug. Bootje varen in de omgeving tovert ook altijd een lach op het gezicht bij de kinderen. Kom eens langs en proef de sfeer van Overijssel tijdens het kamperen op Camping Heino.

Omgeving

Korter of langer kamperen?Voor ieder wat wils

Vindt u twee weken kamperen eigenlijk te kort? Het is bij ons mogelijk om er losse dagen bij aan te plakken. Of maak er direct drie weken kamperen van. Toch liever een week kamperen? Geen probleem, boek dan een week.

Wij hebben een enthousiast animatieteam rond lopen die allerlei leuke activiteiten organiseert. Vervelen? Dat woord staat niet in ons woordenboek. Op de camping en in de omgeving is genoeg te doen om u met het hele gezin twee of drie weken lang te vermaken.

 

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Vakantie Zwolle Camping Heino

1 week kamperen

Kampeerreizen Overijssel - Camping Heino

3 weken kamperen

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds